Okolica apartmajev

Udobna apartmaja s kvaliteto treh ali dveh zvezdic ponujajo možnost tako mirnega in sproščenega, kakor tudi aktivnega in zanimivega oddiha. Internet WI-FI gratis.

Vila Ogrin je oddaljena le 3km od slikovitega zgodovinskega mesteca Piran, ki s svojimi kulturnimi, arhitekturnimi in zgodovinskimi znamenitostmi ter muzejem in akvarijem vabi k obisku, prav toliko pa je oddaljena od Forme Vive, parka, ki se s svojimi številnimi kamnitimi skulpturami razteza nad znano portoroško marino. Tudi krajinski park starih portoroških solin z zanimivim muzejem ter Tonina hiša s staro torklo vabita k ogledu, čudovito zaledje slovenske obale pa nudi obilo možnosti za prelepe izlete tako peš, kot na kolesu, v avtomobilu ali pa kar na konjskem hrbtu. Za ogled celotne slovenske obale se lahko odpravite na izlet s številnimi turističnimi ladjicami ali letali, ki nudijo panoramske oglede obale od Portoroža pa vse do Ankarana in dlje.

Portorož je idealno izhodišče za izlete v Postojnsko Jamo, Škocjanski jamo, Hrastovlje, Ljubljano, Bled, Lipico, Benetke, Plitviška jezera… kamor se lahko odpravite organizirano z avtobusom ali z lastnim prevozom.

V bližnji okolici Vile Ogrin se nahajajo številne sprehajalne in kolesarske poti, 23 tenis igrišč, večnamenska športna dvorana, igrišče za košarko in mali nogomet, igrišča za odbojko na plaži, mini golf, gokart center, več centrov vodnih športov, otroški zabaviščni park …

Uživajte v soncu, morju in prijetnem okolju !

Apartmaji Ogrin, Portorož, Slovenija